У Кіровограді затримали банду наркодилерів з великим арсеналом зброї та вибухівки (ФОТО)

10.07.2017 06:48
image

У обласному центрі правоохоронці затримали групу наркоділків минулими вихідними. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, протягом однієї доби в обласному центрі проведели 35 санкціонованих обшуків. 


«Організаторами групи, до якої входило 12 осіб, виявилися двоє місцевих жителів, 38 і 33 років. Вони ж «вирішували питання», пов’язані з поставкою важких наркотиків на територію області та слідкували за процесом реалізації. Всіма іншими – займалися їх поплічники, які «трудилися» по найму і мали з того чималий прибуток. Під час огляду житлових приміщень підозрюваних правоохоронці вилучили з незаконного обігу більше 500 грамів амфетаміну, серйозний арсенал зброї та боєприпасів, вибухівку, грошові кошти, золоті вироби, годинники та інші цінні речі. Під арештом опинилися 6 транспортних засобів, що належать наркоділкам, з них 4 – елітних», - повідомив начальник обласної поліції Сергій Кондрашенко.


Наразі семеро осіб, які входили до складу групи, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження. 

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1543