У Кіровограді затримали чоловіка, який намагався без дозволу винести малюка

07.02.2019 10:41

В обласному центрі на вулиці Шульгіних батько намагався без дозволу матері забрати з будинку 1,5-річну дівчинку. Про це під час сесійного засідання повідомив депутат міськради Олег Краснокутський сьогодні,  7 лютого, інформує медіапортал DOZOR. 

«Батько вчора з двома тілоохоронцями приїхав до міста та увірвався в чужу квартиру. Вдома тоді була бабуся. Він схопив дівчинку, яка була напівроздягнена, і хотів забрати. Дитина увесь час кричала. Приїхали працівники соціальних служб і три екіпажі поліції. Працівники соціальної служби півтори години намагалися заспокоїти батька, але потім він намагаюся за допомогою дитини пробратися через правоохоронців", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Олег Краснокутський

У патрульній поліції області інформацію підтвердили. Чоловік незаконно проник до будинку та намагався винести з помешкання малюка. Свій вчинок він поясник, що це його дитина. Бабуся дівчинки, яка перебували в будинку, зазначила, що батько не отримав не це дозволу від матері, яка не перебувала в місті.   

Надалі патpульні пеpеконали чоловіка залишити дитину бабусі та піти з помешкання.             

 

Переглядiв: 1302