У Кіровограді затримали дівчат, які підсипали чоловікам сильнодіючу речовину

03.07.2019 13:38
image

В обласному центрі правоохоронці затримали злочинне угрупування, яке займалося крадіжками. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, до складу банди входило четверо учасників, серед них двоє жінок, які знайомилися з потенційними жертвами  підсипали в напої сильнодіючу лікарську речовину. Після того, як потерпілі засинали чи непритомніли, чоловіки – учасники злочинної групи, відбирали у громадян гроші, коштовні речі та телефони.

Якщо раптом потерпілі починали чинити опір, до них застосовували фізичну силу. У деяких випадках дівчата провокували відвідувачів запрошувати їх до себе додому, де діяли за аналогічною схемою.

У результаті вжитих заходів працівниками управління стратегічних розслідувань та слідчого управління, із залученням бійців роти поліції особливого призначення, в одному із закладів по «гарячих слідах» було затримано двох учасників злочинної групи.

Під час проведення обшуків у затриманих і за місцем проживання їх спільниці, поліцейські виявили та вилучили речові докази, які викривають осіб у злочинній діяльності.

Двом учасникам угрупування повідомили про підозру. Нині встановлено причетність учасників групи до 10 аналогічних кримінальних правопорушень, скоєних на території міста.

image
image
Переглядiв: 1713