У Кіровограді затримали грізного білоруса з незаконною полуницею

02.06.2017 11:49
image

В обласному центрі на вулиці Жадова працівники поліції затримали громадянина Білорусі, який реалізовував полуницю без дозвільних документів. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив начальник міського управління розвитку торгівлі Сергій Горбовський.

«Людина, яка виявилася громадянином іншої держави, продавала полуницю на вулиці Жадова біля супермаркету «АТБ» без будь-яких дозвільних документів, зокрема з санепідемслужби. Ми разом з начальником спецінспекції підійшли до продавця та зробили зауваження стосовно того, що розміщення торговельної точки відбулося без дозволу міськвиконкому, також у продавця не було сертифікату якості щодо наявності нітратів у продукції. Жінка-продавець пообіцяла прибрати точку протягом години. Коли ми прийшли, полуницю продовжували продавати, крім цього, нам почали грубіянити та сказали, що вони,як стояли тут, так і будуть стояти. Пізніше на місце події приїхали двоє невідомих на джипі і нам довелося викликати дільничних», - повідомив у коментарі сайту DOZOR Горбовський.

За його словами, при складенні адміністративного протоколу  чоловік-реалізатор тричі змінював своє прізвище, а дільничні інспектори не знайшли у своїй базі громадянина з ініціалами, які він вказав.

«На місце події пізніше викликали патрульну поліцію. Правоохоронці забрали громадянина до міського відділу поліції», - додав Сергій Горбовський.

 

Переглядiв: 986