У Кіровограді затримали працівника в'язниці (ФОТО)

13.09.2018 07:34
image

Майора внутрішньої служби обласної установи виконання покарань №14, який погодився передати наркотичні речовини в'язням, затримали. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив перший заступник із нагляду, безпеки та оперативної роботи в Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України Володимир Мелюхов, інформує медіапортал DOZOR.

Так, чоловік погодився за 500 гривень передати в'язням установи наркотики і мобільний телефон. Його затримали співробітники внутрішньої безпеки Адміністрації ДКВС спільно з працівниками поліції.

«Затриманий має вислугу - 16 років, остання зарплата склала 9500. Могла б бути більшою, якщо б до нього не було зауважень по службі»,- зазначив Володимир Мелюхов.
 «Відомості про подію внесені до ЄРДР за частиною 1 статті 309, а саме «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання і пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Такі дії караються обмеженням або позбавленням волі до 3 років», - повідомили у коментарі медіапорталу DOZOR у прокуратурі області.
image

Фото Володимира Мелюхова.

Переглядiв: 831