У Кіровограді завершився чемпіонат України з велоспорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

07.05.2017 15:53
image

В обласному центрі гонкою критеріум на проспекті Винниченка завершився Відкритий чемпіонат України серед чоловіків та жінок віком до 23 років сьогодні, 7 травня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, до змагань долучилося понад 100 юнаків та дівчат з усієї України.

За словами директора обласної школи вищої спортивної майстерності Юрія Симоненка, 13 команд змагалися у гонці по колам, а до цього боролися за перемогу на довгих дистанціях в області.

«Сьогодні був чемпіонат України у гонці критеріум. Це гонка, яка проводиться по колам, у нас була довжина дистанції 1,6 кілометра. По завершенню кожного кола є фініш, і учасники набирають бали, за якими і розподіляються місця. До цього протягом 5 днів була багатоденна гонка чемпіонату. Багатоденна гонка була на Аджамському шосе - один етап. Два етапи було проведено за маршрутом Олександрівка – Знам'янка. Наступний етап був на Кільцевій, за містом. У багатоденній гонці було чотири етапи», – розповів Юрій Симоненко.

Як розповіла тренер-викладач Наталя Каплунова, у сьогоднішній гонці критеріум серед жінок отримала перемогу Оксана Плячена (Київська область), друге місце посіла Вікторія Алексєєва (Миколаївська область), а третє виборола Ксенія Федотова (Миколаївська область). Серед чоловіків переміг Данило Осадчий (Київська область), друге місце зайняв Роман Дешко (Київська область), а третю позицію виборов Віталій Новаковський (Черкаська область).

За інформацією, серед жінок у багатоденній гонці переможницею стала Вікторія Алексєєва (Миколаївська область), друге місце зайняла Олена Демидова (Кіровоградська ОШВСМ/КЗ КДЮСШ №1), та третє – Ольга Колинич (Київська область). Чоловіки у багатоденній гонці показали наступні результати: перше місце Віктор Шевцов (Миколаївська область), друге місце Роман Тарковський (Миколаївська область), третє місце Віталій Новаковський (Черкаська область).

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2036