У Кіровограді збирають гроші на гарячу воду для реабілітаційного центру

05.12.2017 16:07
image

В обласному центрі збирають кошти на підключення гарячої води для КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив лікар обласного онкологічного диспансеру Михайло Макаревич, інформує DOZOR.

За словами лікаря, холодною водою користуються 50 дітей зі складних сімей.

«Чому в діток мерзнуть ручки? У притулок діток збирають із асоціальних сімей. Більшість за свій недовгий вік бачили від батьків лише п’яні дебоші, наркотичний угар, побої, дехто жив і харчувався там, де прийдеться. Можливо, багато із них взагалі не розуміють, що таке свято. Давайте разом подаруємо тепло дитячим ручкам, побалуємо подарунками і покажемо, що навколишній світ зовсім не агресивний і не байдужий до них. Директор закладу, Лисенко Юрій Петрович, мріє щоб у діток була тепла вода, адже до умивальників підведена лише холодна і 50 діток мусять митись та чистити зубки лише нею. Таке дивне у наш час «загартовування» не завжди йде на користь організмові. Колектив онкологічного диспансеру почав збір грошей», – пише Михайло Макаревич.

За інформацією, потрібно  3500 гривень.

Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на розрахунковий рахунок 4149 6258 1109 5841 (Приватбанк) - Берлюта Марина Олександрівна.

Переглядiв: 1355