У Кіровограді збирають кошти для порятунку онкохворої жінки

06.12.2018 07:49

44-річна жителька обласного центру Ірина Новікова потребує фінансової допомоги для подолання онкологічного захворювання. Про це медіапорталу DOZOR повідомили рідні хворої жінки.

Так, Ірині діагностували рак молочної залози, і вже понад рік жінка бореться зі страшною хворобою.

«Мені потрібно пройти обстеження, його вимагають кожні три місяці. Грошей немає, а час уже підійшов. Зараз мене лікують гормонотерапією, до якої входять ін’єкції  і таблетки, хіміотерапію поки замінили на кислоту «Бондронат». Якщо далі лити хімію, як було заплановано і потрібно, мене просто не стане. Я переживаю, що цього лікування недостатньо, так як показники онкомаркерів почали підвищуватися. Значить вихід який? Хоча б контролювати ситуацію і вчасно отримувати гормональне лікування і кислоту. Прошу Всіх, хто може допомогти, не проходьте повз, допоможіть вижити!» - написала Ірина Новікова у Фейсбук.

За інформацією, наразі на лікування терміново необхідно зібрати 14 620 гривень для проходження необхідних аналізів та комплексної томограми. Гормональні препарати теж є дороговартісними, а коштів на лікування жінка вже не має, тому звертається за допомогою до небайдужих містян.

Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на картку Приватбанку: 5168 7427 0614 6259 – Ірина Новікова.

image
Переглядiв: 1289