У Кіровограді змагалися найкращі гімнастки з семи областей  (ФОТО)

03.04.2019 11:53
image

В обласному центрі в приміщенні факультету фізичного виховання ЦДПУ відбулася ХІV літня Універсіада України з художньої гімнастики сьогодні, 3 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у нашому місті змагання пройшли вже втретє. На універсіаді змагалися студентки 28 вищих навчальних закладів України 3-4 рівня акредитації з Кіровоградської, Дніпропетровської, Чернігівської, Чернівецької, Львівської, Харківської областей та Києва. Від нашої області взяли участь студентки факультету фізичного виховання ЦДПУ.

«Минулого разу було менше учасників, а на сьогодні кількість збільшилася. З Кіровоградщини представлено сім гімнасток. Дуже багато покладено зусиль, щоб ця універсіада відбулася саме у нас в Кропивницькому. Хочеться відзначити, що команда старалася для того, щоб ускладнити композиції групових вправ, змінити програму для того, щоб на рівні боротися з гімнастками інших областей. Цього разу ми робимо ставку бути у трійці найкращих областей, а там майстерність покаже», -  розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR голова обласної федерації художньої гімнастики Ольга Шевченко.
image
image
image
«Із самого дитинства я займаюся гімнастикою і це для мене перша універсіада. Я дуже радію, що на неї потрапила, адже довго готувалася і робила все, що у моїх силах. Було тяжко, підготовка шалена, по два – три тренування на день без вихідних. Це дуже відповідальний турнір, де багато сильних гімнасток і хочеться не підвести команду, і потрапити на п’єдестал», -  розповіла 18-річна студентка 2-го курсу ЦДПУ Анастасія Волошина. 
image
image
image
image
Переглядiв: 1237