Протягом року обсяг виробництва хліба на підприємстві «Кіровоградхліб-2014» зменшився на 10 відсотків. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила директор підприємства Владлена Умнова.
«Цього року у порівнянні з минулим обсяг виробництва хліба на нашому підприємстві скоротився на 10%. Для виробництва це серйозна цифра. Співвідношення виробничої частини при цьому не зменшується, навантаження на ті ж самі хлібопекарські печі та техніку для приготування тіста не зменшилися, хоча зменшилася сама кількість продукції, що виробляється. В першу чергу це сталося через підвищення цін на сировину та через збідніння населення. Дуже добре, що підвищили мінімальну заробітну плату, однак люди цього не відчули. І зараз родина, де тато полюбляє батон білий, дитина хоче булку, мама споживає цільнозерновий хліб, бере собі щодня лише тільки один вид продукції, тому що бракує коштів», - зазначила директор підприємства.