У Кіровограді змінено рух тролейбусів через аварійні роботи

26.09.2017 07:13
image

У Кіровограді тролейбуси не ходитимуть через вулицю Полтавську та у мікрорайон Новомиколаївка через аварійні роботи сьогодні, 26 вересня. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського  управління транспорту Олександр Вергун сьогодні, 26 вересня, інформує DOZOR.

«Під час заповнення мереж у верхній точці в районі швейної фабрики було виявлено аварійну ситуацію. Трубопровід знаходиться під проїжджою частиною і йде близько до тротуарної частини до зупинки та житлового будинку. Для того, щоб ліквідувати ситуацію, працюватимуть дві бригади, які розпочнуть роботи з сьогоднішнього вечора. Це розриття може проводитися протягом 5-7 робочих днів. Працюватимемо вночі», - повідомив начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко.
«Сьогодні, 26 вересня, будуть розпочаті аварійні роботи біля швейної фабрики на ділянці вулиці Великої Перспективної. Необхідно буде вимикати контактну мережу та змінювати рух тролейбусів. Відсьогодні з 21:00 по 06:00 наступного дня буде відключена контактна  мережа в районі швейної фабрики. Тролейбуси не курсуватимуть на Полтавську та Лісопаркову.  В першу чергу, це стосується столичного експресу, який рухається з мікрорайону Новомиколаївка до залізничного вокзалу. Цей тролейбусний маршрут буде курсувати від залізничного вокзалу по вулиці Євгена Чикаленка (Медвєдєва), Шевченка, вийде на вулицю В. Перспективну та курсуватиме на вулицю Жадова. На період робіт цей маршрут не буде йти на Полтавську. Тролейбусний маршрут №9 курсуватиме, як і раніше. У години пік тролейбуси будуть працювати з 06:00 до 10:00 до Новомиколаївки. А з 10:00 до 15:00 будуть відключені тролейбусні лінії, щоб «Теплоенергетик» також міг проводити роботи. І з 15:00 до 21:00 тролейбуси будуть рухатися за звичайним графіком», - повідомив начальник управління транспорту Олександр Вергун.
Переглядiв: 831