У Кіровограді знайшли мінувальників Ленінського суду та двох вокзалів

22.06.2017 07:44
image

У обласному центрі встановили чоловіка, який повідомив про мінування Ленінського районного суду у березні цього року та чоловіка, який повідомив про мінування залізничного вокзалу та АС №1 минулими вихідними. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

«Нещодавно було встановлено особу, яка повідомила про мінування Ленінського районного суду міста Кіровоград. Ним виявився 36-річний мешканець обласного центру. За даним фактом розпочате кримінальне провадження. Усі матеріали з досудового розслідування направлено до суду», - повідомила речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

За словами Віталіни Бевзенко, правоохоронці також встановили особу, яка повідомила про мінування мінування двох кіровоградських вокзалів 18 червня. Встановили його місцезнаходження того ж дня, проте кримінальне провадження, відкрите за даним фактом закриють, через неосудність підозрюваного.

Нагадаємо, 30 березня невідомий повідомив про мінування Ленінського районного суду. На місці події працювали рятувальники та працівники поліції.

Як повідомляв DOZOR, 18 червня у Кіровограді невідомий чоловік повідомив про мінування двох кіровоградських вокзалів.

Переглядiв: 1224