У кіровоградській багатоповерхівці вчадів чоловік, шістьох госпіталізували  

09.01.2017 10:15

image

В обласному центрі у квартирі багатоповерхового будинку по вулиці Джерельній, 79 вчадів 31-річний чоловік учора, 8 січня. Шістьох його сусідів госпіталізували з отруєнням чадним газом.

Імовірною причиною отруєння став чадний газ від несправної колонки в квартирі загиблого. За попередньою інформацією, газ просочився в помешкання сусідів через вентиляційні канали.

Як розповіли сайту DOZOR джерела в правоохоронних органах, неприємний запах жителі під’їзду відчули зранку. Усі, кому стало зле, звернулися до медиків. Важкого ступеня отруєння ні в кого не виявили. Менше ніж за добу вони повернулися додому.

За словами помічника начальника УДСНС області з питань зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Вікторії Крохмалюк, до рятувальників надійшло повідомлення від чергового «103» про те, що починають звертатися люди із скаргами на погіршення стану самопочуття і незрозумілий запах у під’їзді.

– Прибувши на місце події, рятувальники своїми приладами, газоаналізаторами, зробили забір повітря, але хімічних речовин не виявили. Паралельно з ними працювала служба «Кіровоградгаз», яка робила забори повітря для того, щоб визначити, чи є вміст природного газу. Причини загиблі чоловіка і обставини трагедії встановлюються правоохоронними органами, – розповіла сайту DOZOR Вікторія Крохмалюк.
Переглядiв: 1052