У кіровоградській бібліотеці відкрилася виставка проектів архітекторів (ФОТО)

26.06.2018 14:27
image

В обласному центрі в бібліотеці ім. Д. Чижевського відкрилася виставка реалізованих проектів та дипломних робіт знаних архітекторів та майбутніх зодчих-студентів, приурочена до Дня архітектури України сьогодні, 26 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

"Це все виставка, як реалізованих проектів, так і дипломних робіт знаних архітекторів та студентів Кіровоградського будівельного коледжу.  Тут близько 10 фотографій, з  оригінальним дизайном, на яких зображені квартири, офіси, будівлі, магазини, ресторани, автосалони, аеропорт, будівництво громадських приміщень і церкви", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR завідувач відділом культурної діяльності бібліотеки Світлана Приймак. 

Крім студентських, є  і роботи відомих архітекторів: Олени Дрофа, Юрія Пенязя і Людмили Харламової. Їхні роботи представлені  фотографіями, невеличкими макетами, проектними пропозиціями.

За словами Світлани Приймак, на виставці представлено 15 плакатів, які розміщені практично на всьому третьому поверсі бібліотеки. Вхід вільний  у режимі роботи бібліотеки, тож усі бажаючі можуть переглянути виставку до 30 червня на третьому поверсі.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1909