У Кіровоградській філармонії урочисто відкрили ялинку (ФОТО)

28.12.2018 10:28
image

У Кіровограді в обласній філармонії відбулося відкриття ялинки сьогодні, 28 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на заході зібралося кількасот дітей, які залюбки танцювали та співали разом із аніматорами.

«Я надзвичайно радий бачити сьогодні діточок і батьків. Дуже гарна і дружня атмосфера у цьому приміщенні. Я хочу побажати, щоб дітки були здорові та щасливі. Нехай заповітні мрії та сподівання збуваються. З наступаючим Новим роком», - привітав присутніх міський голова Андрій Райкович.
image
image
image
image
image
image
image

Малеча розповідала Діду Морозу віршики та співала пісні, за що отримувала подарунки. Також під час святкування вперше презентували ростову ляльку – панду.

«Серед всіх казкових персонажів мені більше сподобалися  Дід Мороз і Снігуронька. Було дуже весело танцювати і співати з ними. Цього року я вже побував на передноворічних святкових заходах і найбільше запам’яталися цікаві історії від казкових героїв у театрі. Але якщо в мене буде можливість, то я і вдруге завітаю у філармонію, тому що тут весело і цікаво. Я з нетерпінням чекаю Нового року, адже вже загадав Діду Морозу подаруночок – новий телефон», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR гість заходу Микита Коваль. 

Після відкриття ялинки на дітей чекав казковий мюзикл-шоу «Новорічна зірка бажань». 

image

 

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1212