У кіровоградській гімназії привітали юристів (ФОТО)

08.10.2018 12:08
image

В обласному центрі в актовій залі гімназії-інтернату школи мистецтв святковим концертом привітали юристів з нагоди професійного свята сьогодні, 8 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, на захід завітали  не лише юристи, але й представники громадських організацій, працівники з інших управлінь, які мають юридичну освіту.

Під час урочистостей отримали нагороди і подяки від міністерства юстиції, обласної ради і облдержадміністрації понад півсотні працівників юстиції, зокрема, державний виконавець Вільшанського районного відділу держвиконслужби Головного територіального управління юстиції області Ростислав Діордієв, заступник начальника Подільського відділу держвиконслужби Головного територіального управління юстиції області Алла Ковальова, головний спеціаліст сектору з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції області Олена Рябокінь і начальник юридичного управління Головного управління Пенсійного фонду України області Євгенія Воронюк. 

«Цими урочистостями ми хочемо нагадати всім юристам, що свято має відношення до всіх органів, які мають у своєму арсеналі спеціалістів з правознавства. Також закликаємо до того, щоб ми разом спільно робили чудову справу і допомагали людям. Хотів би всім побажати бути справедливими і відповідальними перед собою, перед людьми і державою. Сьогодні є чудова нагода нагородити тих, хто заслуговує цього, професійно і принципово, забезпечувавши права людей. Від себе хочу додати, що це не простий шлях, бути захисником складно. Тож, користуючись нагодою, хочу подякувати своєму колективу, адже позитивні відгуки людей показують те, що ви стаєте відкритішими і надаєте якісніші консультації», - зазначив керівник обласного управління юстиції Вадим Гуцул.
image
image
image
image

Крім того, почесною грамотою ГО «Союз юристів України» нагородили, зокрема,  заступника начальника Головного територіального управління юстиції області з питань державної реєстрації Олега Потьомкіна і начальника відділу державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції області Олега Казанова.

Для гостей заходу виступали хореографічний ансамбль бального танцю «Конвалія», учні гімназії-інтернату школи мистецтв із вокальними номерами і майстер спорту України з художньої гімнастики Вікторія Фесюк.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1845