У кіровоградській міськраді сталася пожежа (ФОТО)

28.08.2018 08:58
image

В обласному центрі у міській раді горить підвальне приміщення сьогодні, 28 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, в управлінні з надзвичайних ситуацій інформацію про пожежу підтвердили.

"До оперативно-координаційного центру управління надійшло повідомлення о 11:44  про задимлення у підвальному приміщенні будівлі Кропивницької міської ради. По прибуттю на місце об 11:48 було встановлено, що відбулося коротке замкнення електропроводки без послідуючого горіння в електрощитовій, що розташована в окремій кімнаті підвального приміщення будівлі. За допомогою вогнегасника коротке замкнення електродротів в електрощитовій було ліквідовано за 19 хвилин. Жертв і постраждалих немає, евакуація працівників не проводилася", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR речник управління з надзвичайних ситуацій Оксана Мачак. 

Зараз на місце події прибули медики швидкої допомоги. За попередньою інформацією, причиною пожежі стала аварійна робота щитової. 

"Загорілася щитова. Що точно сталося, поки невідомо. Причини з'ясовують. 20 хвилин тому були перебої з електроенергією. Евакуації не було, люди спокійно вийшли, оскільки у них ще й обідня перерва зараз починається", - повідомив керівник відділу по роботі зі ЗМІ міської ради Сергій Якунін.
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1300