У Кіровоградській облраді планують звернутися до начальника поліції через замах

22.01.2021 13:43

У Кіровоградській обласній раді зареєстрували проект рішення з депутатським зверненням до начальника поліції області щодо взяття під особистий контроль справи, яка стосується депутата Долинської міської ради Віри Тернавської. Документ оприлюднений на сайті відомства, інформує медіапортал DOZOR.

«У зв’язку зі зверненням до мене, як до депутата Кіровоградської обласної ради, за фактом другого замаху на майно, здоров’я та життя депутата Долинської міської ради та колишнього Долинського міського голови Тернавської Віри Василівни, прошу взяти на особистий контроль та інформувати про хід розслідування», - йдеться у депутатському запиті депутата обласної ради Олександра Чорноіваненка.

Водночас у проекті рішення йдеться про те, щоб підтримати вимогу депутата обласної ради стосовно питання, порушеного у депутатському запиті. та доручити голові Кіровоградської обласної ради Сергію Шульзі направити депутатський запит депутата начальнику Головного управління Національної поліції Роману Козьякову для відповідного реагування з наступним наданням відповіді депутату та обласній раді.

Нагадаємо, днями депутат Долинської міської ради Віра Тернавська повідомила про підпал дверей її квартири. Жінка вбачає у цьому політичні мотиви. 

  

Переглядiв: 992