У Кіровоградській ОДА визначилися з обов’язками заступників голови

05.11.2020 08:08
image

Функціональні повноваження заступників голови ОДА визначені, згідно з відповідним розпорядженням. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, перший заступник голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак буде заміщувати голову ОДА у разі його відсутності, координувати заступників голови ОДА, представляти облдержадміністрацію у відносинах з іншими органами і організаціями в області та за її межами.

Також він реалізовуватиме повноваження через структурні підрозділи ОДА, координуватиме їх. Мова йде про агропромисловий розвиток, використання та охорону земель природних ресурсів, охорони довкілля, розвиток сільськогосподарського виробництва, інфраструктури аграрного ринку та інше.

Заступник голова ОДА Світлана Лобанова  забезпечуватиме реалізацію повноважень через структурні підрозділи ОДА та територіальні органи центральних органів виконавчої влади в області в галузях та сферах: освіти і науки, захисту материнства і дитинства, прав неповнолітніх, культури і туризму, комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності, архівної справи, роботи регіонального контактного центру.

Ще один заступник керівника облдержадміністрації Сергій Шеремет займатиметься  такими галузями, як: фінансово-бюджетна політики, цивільний захист населення, оборонна робота, взаємодія з правоохоронними органами, підвищення кваліфікаційного рівня державних службовців.

Четвертий заступник голови ОДА Сергій Поліщук займатиметься питаннями житлово-комунального господарства та інфраструктури.

Переглядiв: 937