У Кіровоградській ОДА з'явився новий начальник департаменту

20.05.2020 08:24
image

Губернатор області призначив нового начальника управління інфраструктури Кіровоградської ОДА. Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА, інформує медіапортал DOZOR.

Посаду зайняв Володимир Дмитренко, який на початку квітня був призначений виконуючим обов’язки управління. Ще в березні чоловік працював на посаді заступника директора - начальник управління транспорту, зв’язку та дорожнього господарства.

Враховуючи інформацію звітності, яку він публікував на сайті електронних декларацій, в департаменті інфраструктури та промисловості Кіровоградської обласної державної адміністрації Володимир Дмитренко працює ще з 2015 року.

За останніми даними, Володимир Дмитренко має житловий будинок у Компаніївському районі, квартиру та гараж у Кропивницькому. Крім цього, у власності сім’ї знаходиться п’ять земельних ділянок, чотири з яких належать Володимиру, ще одна записана на дружину. Їздить Дмитренко на Kia Sportage 2012 року випуску, придбану в 2018 році за 249 900 гривень.

Перебуваючи на посаді заступника директора - начальник управління транспорту, зв’язку та дорожнього господарства Володимир заробив 322 047 гривень, ще 2 408 гривень він отримав як потерпілий внаслідок аварії на ЧАЕС. Крім цього, Дмитренко отримав 18 800 гривень від надання майна в оренду.

Альона Копотій

Переглядiв: 1942