У кіровоградській школі підліток намагався нагодувати першокласниць незрозумілим порошком

22.12.2017 07:56

В обласному центрі у школі 7 учень 9-го класу намагався нагодувати двох першокласниць невідомою речовиною вчора, 21 грудня. Про це сайту DOZOR розповіла мама однієї з постраждалих учениць Наталія Блюмкіна.

За її словами, подія сталася вдень. Їй зателефонувала вчителька та попросила якомога швидше приїхати до школи через надзвичайну ситуацію. Коли ж мати прибула до школи та побачила свою доньку Діану заплакану і в шоковому стані, почала з’ясовувати , що сталося. 


«Мене провели техпрацівники до класу, де навчається Діана, по дорозі заспокоювали, що нічого поки не сталося. Сказали, що учень школи, який навчається в інклюзивному класі, закрив мою доньку та ще одну дівчинку в туалеті і почав пропонувати їм якийсь порошок у рот. Мені донька розповідала, що хлопець їй сказав: «Зараз я тобі щось в ротик дам». Дівчатка почали кричати і технічний персонал почули крики та відчинили двері туалету», - розповідає Наталія Блюмкіна.

Після цього вчителі відвели дівчаток до класу,почали  заспокоювати і викликали усіх учасників інциденту і батьків учнів. Мати однієї з постраждалих дівчат звернулася до поліції.

Патрульні прибули за 15 хвилин та почали розбиратися у ситуації, але обшук у 9-класника не провели, оскільки батько заборонив. Поліцейські також роз’яснили, що нічого вдіяти не можуть, тому що учень неповнолітній. Але заяву забрали та пообіцяли передати до міськвідділу», - розповідає мама потерпілої дівчинки. 



Начальник управління освіти міськради Лариса Костенко у коментарі сайту DOZOR зазначила, що у школі відбудуться збори із залученням різних фахівців.

«Неприємна ситуація була у сьомій школі вчора. Зараз проводяться бесіди. Такі зараз дітки, ми з ними працюємо. Сьогодні у школі  відбудуться збори, будуть залучені працівники служби у справах дітей, а також психологи», -  зазначила Костенко.
Переглядiв: 8191