У кіровоградському худмузеї вчергове викрали камери спостереження (ФОТОФАКТ)

12.02.2018 15:56

В обласному художньому музеї Кіровограда викрали камери зовнішнього спостереження сьогодні вночі, 12 лютого. Про це на своїй сторінці Facebook повідомила директор музею ТетянаТкаченко-Суханова, інформує DOZOR.

Так, камери викрали з фасаду будівлі.

«У позаминулу суботу повідомляла про викрадення камери зовнішнього відеонагляду на будівлі музею. Сьогодні о третій годині ночі стався черговий акт вандалізму й було викрадено ще дві камери, які були розміщены на фасаді. Як і минулого разу, викликали поліцію, подали заяву та за цей час жодних дій щодо розслідування даного злочину ми не спостерігали. І це самий центр міста. На відео, що додаю, остання інформація, яку «встигли» зафіксувати камери, до того, як їх викрали. Здається, що злодій той самий», – пише Тетяна Ткаченко-Суханова.

В обласному управлінні нацполіції запевняють, що слідчі дії проводяться.

«Інформацію щодо цього факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст 185 ККУ. Подія кваліфікована як крадіжка. Проводяться усі необхідні заходи на встановлення особи підозрюваного у скоєнні правопорушень. За попереднім фактом крадіжки також триває досудове розслідування», – повідомила речник управління нацполіції Віталіна Бевзенко.
image

 

Переглядiв: 1729