У кіровоградському кафе затримали 27 бандитів зі зброєю та вибухівкою (ФОТО)

20.09.2017 11:21
image

У одному з кіровоградських кафе правоохоронці затримали 27 членів криміногенних угрупувань з трьох регіонів України. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, подія сталася пізно ввечері. До затримання бандитів, які зібралися у внутрішньому дворику одного з кафе, аби "обговорити" між собою питання, пов’язані з розподілом сфер впливу, долучилися працівники карного розшуку апарату поліції області, оперативні служби та спецпідрозділ "КОРД".

"Місцеві та гості" прибули на "зустріч" на кількох автомобілях преміум-класу. У кожного при собі була споряджена вогнепальна та холодна зброя. В автомобілях зловмисників під час обшуків поліцейські виявили автоматичну зброю і вибухівку", - повідомив начальник обласної поліції Сергій Кондрашенко.  
"За нашою інформацією, з урахуванням наявних між учасниками «сходки» протиріч, подальший розвиток подій міг вийти за межі звичайних спорів і закінчитися стріляниною. Зважаючи на те, що події відбувалися в спальному мікрорайоні, де поряд знаходиться школа та стадіон, а місцеві мешканці проводили дозвілля, прогулюючись на прилеглій до закладу території, було прийнято рішення діяти негайно. Сама спецоперація тривала впродовж кількох хвилин. Жоден із кримінальників не встиг застосувати наявну зброю. Нині арсенал із чотирьох пістолетів, двох револьверів, двох автоматів, гранати, десятків набоїв та ножів направлено для проведення експертиз", - додав очільник поліції області. 

image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 5535