У кіровоградському музеї презентували дві фотовиставки (ФОТО)

20.07.2018 14:33
imageВ обласному художньому музеї відбулося відкриття персональних виставок фоторобіт «Майстер-клас» і «Балет на вокзалі» сценографа Павла Босого сьогодні, 20 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, на фото першої виставки зображені моменти проведення майстер-класу в Кіровоградському районному будинку культури і в державному музеї-заповіднику Івана Карпенка-Карого (Тобілевича) «Хутір Надія». 

Друга виставка фоторобіт відображає момент балетного класу від професора Тані Евіденте для студентів хореографічного відділення Школи виконавчих  мистецтв Університету ім. Еджертона Райєрсона на залізничному вокзалі Union Station. 

«У той момент вони танцювали на території  вокзалу,  публіка сходилася з усіх боків. Хтось поспішає, у когось потяг, це відволікає. Але для студентів було найголовніше сконцентруватися і робити свою роботу максимально якісно», - зазначив сценограф Павло Босий.
image
image
«Мені подобаються дві виставки і вважаю, що самі роботи є особливими. Для мене дивно, що майже на кожній роботі є момент, де видно у кадрі половину руки, частину тіла і ще багато деталей, які фотографи намагаються обрізати, щоб зробити картину більш гарною візуально”, - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гість заходу Анна Ковальчук.  

За словами куратора виставки Олени Степанок, фотороботи можна переглянути протягом двох тижнів.

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 859