У кіровоградському парку на однорічну дитину впала металева споруда (ФОТО)

19.10.2018 13:01

В обласному центрі в Ковалівському парку на майданчику на однорічну дівчинку впала металева споруда вчора, 18 жовтня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила мати постраждалої дитини.

За інформацією, подія сталася вранці близько 11-ї години.

«Ми з донею гуляли на дитмайданчику в парку. Коли моя дитина підійшла до лавки, то від неї відпав шматок металевої конструкції. Я побачила, що шматок впав їй на ногу і одразу ж підбігла. Дякувати Богу, метал був не важкий, тому в результаті донька отримала синяк на нозі та трохи подряпала щоку», - розповіла мати дівчинки.

За коментарем медіапортал DOZOR  до начальника КП «Благоустрій» Віктора Луценка.

«На лавках, які обслуговують наше підприємство, металевих конструкцій немає. Ми не знаємо ким були встановлені лавки, які розташовані на території дитячого майданчика і на нашому балансі вони не перебувають. Останній технічний огляд всіх лавок відбувся перед Днем міста. Є декілька припущень, можливо, вона була пошкоджена вандалами. Або ж у цей момент на лавці хтось сидів, сперся, чим і спричинив падіння металевої споруди. Я під’їду на місце, проведу огляд разом із головним інженером і демонтуємо, позрізаємо спинки лавок. Адже немає гарантії, що не впаде наступна конструкція», - прокоментував Луценко. 
image
image

Фото Людмили Раковської

Переглядiв: 1764