У кіровоградському парку проходить фестиваль для дітей-сиріт (ФОТО)

10.09.2018 12:18
image

В обласному центрі у Ковалівському парку стартував масштабний благодійний фестиваль для дітей-сиріт "Мама плюс я" сьогодні, 10 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, співорганізатором заходу виступила директор продюсерського центру "Artcomb" Ірина Ніколаєнко.

"Рік тому я загорілася бажанням провести такий фестиваль у нашому місті. Мене почули ті люди, які працюють у нашому місті, і підтримали нас. Дякую усім, хто допоміг організувати це свято. Сьогодні ми вже бачимо, що рівень організації дуже високий", - зазначила Ірина Ніколаєнко.

Протягом дня для дітей працюють майстер-класи з вишивки бісером, виробів з паперу і малювання, футбол, "Веселі старти". Також у парку розпочався концерт, де вже близько 70 дітей-сиріт вражають гостей своїми виступами.

image
image
image
image

Крім того, студенти медичного коледжу ім. Мухіна надають медичні консультації, розповідають про призначення медінструментів і радять, як правильно вести себе з новонародженим. До заходу також долучилися працівники поліції, які демонструють амуніцію і зброю.

image
image
image
"Я записалася як учасниця святкового концерту, тому що хочу показати всім свій талант. Сьогодні я буду танцювати і сподіваюся, що суддям сподобається. Я вже встигла подивитися на більшість локацій і сама атмосфера приємно мене дивує. Мабуть, я б не відмовилася ще піти на майстер-клас з малювання", - поділилася враженнями учасниця концерту Валерія Гонца.

Захід триватиме до 16-ї години.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1154