У кіровоградському парку пройшла акція "Місто в пелюшках" (ФОТО)

01.06.2019 10:07
image
В обласному центрі у Ковалівському парку відбулася акція "Місто в пелюшках", яка проходить за ініціативи редакції газети "Україна-Центр", сьогодні, 1 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
Так, акція відбулася вже вдев'яте. У заході взяли участь близько двохсот матусь із малюками.
"Коли ми вперше організовували цю акцію, то у нас була задумка зробити загальне фото і роздати кожному подарунки, зокрема, розвиваючі ігри, м'які іграшки та книжечки. Для того, щоб збиратися не просто для спільного фото, ми придумали такі номінації: "Найбільш оригінально вбраний візочок", "Наймолодший учасник акції", "Наймолодша бабуся" та "Найдосвідченіший дідусь". Переможці отримали символічні подарунки для малюків. Дуже приємно бачити 10-річних дітей, які разом із нами починали цю акцію", - розповіла у коментрарі медіапорталу DOZOR заступник головного редактора газети “Україна-Центр” Олена Нікітіна.
image
image
image
Під час заходу дітям роздавали подарунки та морозиво. 
"Я вважаю, що дитина повинна змалечку мати активну позицію та розвивати у собі творчість. Оскільки матусі із малими дітьми -  найменш охоплена аудиторія для святкових заходів, то це дуже гарна ідея. Для нас із сім'єю це можливість проявити свою креативність. Торік наша донька була у ролі принцеси, а сьогодні ми вирішили, що вона буде веселою бджілкою. Я вигадувала образ, а тато створював. Ми самі зацікавлені у процесі підготовки і чекаємо це свято з року в рік. Бачу, що малечі також цікаво побавитися тут", - поділилася враженнями учасниця заходу Інна Дихнова.
Традиційно під час акції присутні зробили спільне фото, яке згодом зможе безкоштовно отримати кожен учасник акції. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1743