У кіровоградському парку відбувся парад дитячих візочків (ФОТО)

26.08.2018 09:37
image
В обласному центрі на сцені у Ковалівському парку відбувся парад дитячих візочків і велосипедів, організований студією раннього розвитку «Невгамовні» сьогодні, 25 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 
 
Так, до заходу долучилися дітки від 2 місяців і до 6 років. Дітки були в образах Batman, україночки, відьмочки, троянди, а також інших казкових героїв. 
 
«На захід зарєструвалося 10 родин. У нас всього три конкурси, до яких долучалися всі члени родини. Перший конкурс - дефіле, другий - «Якби ми мали супер-здібність». Під час цього конкурсу діти розповідали про те, як би вони допомогли цьому світові. У третьому конкурсі родини повинні були об‘єднатися і вигадати казкову історію «Якби декілька супер-сімей об‘єдналися», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR керівник студії раннього розвитку «Невгамовні» Анастасія Шимченко.
 
Тож родини обрали собі такі здібності, як лікувати всіх на світі, ліквідувати війну за хвилину і дарувати щастя і радість всім навкруги.
 
«Ми готувалися всією родиною до цього свята. Нашим організатором була, в основному, бабуся, вона з дітьми робила плакати. Образи ми вигадували всі разом. У заході брали участь моїх двоє діток: Захарчик, якому два місяці і Марія, якій 3 рочки. У нас старшенька донечка хитренька, тому ми одразу обрали їй образ лисички, а хлопчик у нас малесенький, як зайчик. Моя донечка сьогодні співала пісеньку «Я - лисичка, я -сестричка». Дитина дуже чекала і готувалася до цього свята і зараз задоволена результатом наших старань», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця заходу Олена Беркут.
 
«Ми вже втретє беремо участь у цьому заході. Заходи студії раннього розвитку мені дуже подобаються і ми постійно на них приходимо. Найголовніше, що це все подобається дітям. У нашої Єви образ україночки. Ми обрали цей образ тому, що  нам прийшло запрошення на цей захід, коли ми збиралися на парад вишиванок. Ми купили вишиванку, віночок, браслет і вже знали, що будемо в образі україночки», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця заходу  Юлія Бирса.
 
Після заходу родини отримали дипломи про участь у конкурсі «Парад дитячих візочків і велосипедів» і подарунки, зокрема, воскові олівці, розмальовки, підвіски, наліпки і блокноти. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2250