У кіровоградському парку відсвяткували День батька (ФОТО)

16.09.2018 12:52
image

В обласному центрі в мікрорайоні Новомиколаївка в парку імені Крючкова відбулося святкування Дня батька сьогодні, 16 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, для кількасот містян влаштували концертну програму із цікавими виступами та номерами, зокрема, і народного хореографічного ансамблю «Світанок». Організатором заходу виступила Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви.

«Я вас вітаю з сьогоднішнім святом, яке вже святкують у всіх країнах світу. Надзвичайно багато сказано і написано про мам, тому було б несправедливо забути про батька, адже він є головою сім‘ї. Я бажаю, щоб ваші сім‘ї були щасливими, щоб мама з татом проявляли до дітей турботу і батьківську любов», - звернувся до гостей заходу митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф.
image

Під час святкування для дітлахів з татусями провели веселі конкурси, розваги. Із захоплення гості спостерігали за виступом стронгменів. Також присутнім показали фільм «Тато все може» і театралізоване дійство «Поїздка на Багами».

«Справа в тому, що сьогоднішнє суспільство стоїть перед багатьма викликами, на які потрібно відповідати. Наприклад, наша демографічна криза - це виклик. І відповіддю на нього є відповідальне батьківство. Такий захід популяризує традиційні сімейні цінності. Ми хочемо, щоб у сім‘ях діти були щасливими, відчували біля себе присутність як мами, так і тата. Сьогодні ми звертаємо увагу на те, яка модель поведінки батька повинна бути в сім’ї, адже він той, хто спільно з дружиною створює сім’ю», - зауважує організатор заходу, священик Сергій Новак.
image

У рамках свята в парку діяли різноманітні творчі  та ігрові локації. Окремою забавою для малечі стало катання верхи на конях. Не залишилася малеча і без солодощів.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3674