У Кіровоградському районі проведуть технічну інвентаризацію дитячих майданчиків

31.05.2017 07:33
image

На території кількох сільських та селищних рад Кіровоградського району проведуть технічну інвентаризацію і паспортизацію дитячих майданчиків за вимогою Кіровоградської місцевої прокуратури. Про це сайту DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Зокрема, на території Вільненської, Оситнязької та Первозванівської сільських рад Кіровоградського району в наявності вісім дитячих майданчиків, які у порушення Закону України «Про благоустрій населених пунктів» сільськими радами як балансоутримувачами не інвентаризовані та не паспортизовані.

«Вказана ситуація потребує якнайшвидшого вирішення через те, що нині вказані об’єкти благоустрою активно використовуються школярами, які перебувають на літніх канікулах. Однак у органів місцевого самоврядування, які мають забезпечувати утримання цих об’єктів, жодних відомостей щодо придатності їх до використання не має. А тому на нашу думку існує реальна загроза життю та здоров’ю дітей», - розповідає керівник Кіровоградської місцевої прокуратури Дмитро Прокопчук.

З огляду на вказане прокуратура звернулася з позовами до Кіровоградського районного суду.

Фото igrosport.com.ua

Переглядiв: 941