У кіровоградському соборі презентували новорічні та різдвяні малюнки талановитих дітей (ФОТО)

13.01.2019 15:13
image
В обласному центрі у Спасо-Преображенському соборі презентували виставку дитячих малюнків  "Різдвяна радість" сьогодні, 13 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
"Ми відкрили художню студію "Золотий пензлик", у якій діти протягом трьох місяців працювали над своїми роботами. Ми поставили їм завдання зобразити, як вони бачать різдвяні та новорічні свята. На їх малюнках відразу відчувається радість, виявляється, що Різдво може з ображатися  не лише у зимових холодних відтінках”, - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR керівник недільної школи протоієрей Іоанн Шемедюк.
 
image
image
image
image
image
 
image
image
image
Під час відкриття виставки кожна дитина розповіла про свою роботу. Учасникам вручили грамоти та солодощі.
"Я вже не вперше беру участь у конкурсах малюнків. Зазвичай, малюю на різну тематику для шкільних конкурсів. Ця виставка надала мені можливість продемонструвати людям моє світобачення. Сьогодні представлені декілька моїх робіт, на яких зображено янголів, які летять над нашим містом. Також мені дуже подобаються роботи інших учасників, тому що кожен дуже творче підійшов до конкурсу", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR 9-річна учасниця конкурсу Дар'я Мазур.
Усі бажаючі можуть переглянути виставку ‪до 20 січня‬ у приміщенні Спасо-Преображенського собору.
 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2985