У кіровоградському театрі нагородили медалістів (ФОТО)

26.06.2019 13:04
image

В обласному центрі в театрі ім. М. Л. Кропивницького учнів навчальних закладів нагородили медалями сьогодні, 26 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, цьогоріч «золоті» та «срібні» медалі здобули 70 вихованців з 17 шкіл. Зокрема, вихованці ЗОШ № 4 Єлизавета Балацька та Ольга Кучмістенко, НВО № 6 Наталя Ковальчук , гімназії нових технологій навчання Микита Базик, Катерина Волканова, Аліна Руденко, Єгор Шаповалов, НВО № 31 Олена Алексеєнко та інші.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Я сподіваюся, що відзнаки мені якось допоможуть у майбутньому. Наразі хоч медаль і не «золота», але вона мене надихає на здійснення великих подвигів задля кращого результату», - поділилася враженнями випускниця-медалістка Наукового ліцею Дар’я Федорчук.
«Я дуже задоволена своїм здобутком та розумію, що це було варто моїх переживань. Я вдячна своїм рідним за підтримку, оскільки моя мама завжди вірила в мої сили і була впевнена, що я здобуду цю медаль», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR випускниця-медалістка НВО № 31 Олена Алексеєнко.

Наостанок на Театральній площі виступили зразковий хореографічний ансамбль  «Надія».

image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 4243