У кіровоградському театрі привітали людей з інвалідністю (ФОТО, ВІДЕО)

30.11.2017 10:58
imageВ обласному центрі відбувся святковий концерт, приурочений до Міжнародного дня людей з інвалідністю, сьогодні, 30 листопада, інформує DOZOR.
«Люди з обмеженими фізичними можливостями мають особливу увагу, але вони мають бути з нами нарівні. Користуючись нагодою, хочу подякувати цим людям, побажати творчої наснаги, щоб вони відчували до себе доброту та отримували щирі посмішки від людей»,  - зазначила заступник голови ОДА Світлана Лобанова.
Після привітань посадовець нагородила почесними грамотами Кіровоградської ОДА голову правління  «Українського товариства сліпих» в Олександрії  Леоніда Поліщука,  інструктора- методиста у справах глухих Кіровоградської обласної організації «Українського товариства глухих» Валентину Каменецьку, активіста кіровоградської обласної організації «Українського товариства глухих» Володимира Майстренка,  голова Кіровоградської обласної громадської організації дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матерів» Людмилу Шукруту, а також голів районних обласних громадських організацій, які опікуються людьми з обмеженими можливостями, керівників спортивних організацій для людей з інвалідністю тощо.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 2288