У коледжі Кропивницького презентували сучасну кухню-лабораторію (ФОТО)

15.01.2020 12:03
image

В обласному центі у коледжі харчування відбулася презентація нової кухні-лабораторії сьогодні, 15 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, обладнання було закуплене за 1 мільйон 130  тисяч гривень субвенції державного бюджету, а також за рахунок співфінансування обласного бюджету у розмірі 34 тисяч гривень. 

За словами директора коледжу Тетяни Барни, оновлення кухні відбулося вперше з часів відкриття закладу.

«Для того, щоб це обладнання встановити, треба було модернізувати стару кухню-лабораторію, тут все нове. Тут обладнання українського виробника, німецького – Bosch, а також є деяке обладнання французького виробника. Серед обладнання – плитки, пароконвектавтомат, духовки, слайсери, міксери, тобто абсолютно все, що потрібно мати на кухні в гарному господарстві», - зазначила Барна

За словами студентів коледжу, нове обладнання додає впевненості при приготуванні різноманітних страв.

«Кухня, звісно, подобається. Тут багато нового обладнання, можна проводити багато різних кулінарних заходів, робити багато страв. З новим обладнанням цей процес буде набагато швидшим, взагалі цікавіше працювати з новим приладдям. Кухня-лабораторія, яку тепер маємо ми, дуже схожа на обладнання в нових ресторанах. Це дає можливість бути впевненим, що страва вийде привабливою на вигляді і смачною», - поділилася студентка коледжу Євгенія Саволя.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1742