У котловані під Кропивницьким знайшли покинутого пса (ФОТО)

01.07.2020 09:37
image

Біля села Обознівка в котловані небайдужий чоловік знайшов покинутого собаку. Про це повідомила волонтер зоозахисної організації «БІМ» Катерина Дорош, інформує медіапортал DOZOR.

Так, котлован, в якому знайшли собаку, глибиною близько 6 метрів. Чоловіку не вдалося самостійно визволити пса.

«Котлован виявився взагалі далеко від проїжджої частини, в полі працював трактор, гавкіт собаки точно б тракторист не почув, та й проїжджаючи машиною, теж не особливо чутно. Як цей чоловік звернув увагу - одному Богу відомо і чоловікові цьому спасибі за небайдужість», - написала волонтер.
«Приїхали ми, а песик почув голоси і почав гавкати - кликати на допомогу! Як він туди потрапив? Скільки він там, бідний, сидів? Ніхто не знає. Ми взяли з собою драбину, петлю, повідки. Оскільки межі котловану теж пухкі і спускатися туди не так просто, а нас було двоє - (один зверху тримає на мотузці того, хто спускається). Але, песик, нарешті, визволений з полону, бідний настільки вдячний, що просто повз за ногами. Дуже худий.  Ми взяли з собою їжу і воду, їсти він не захотів одразу, а ось воду пив хвилини 3-4 без зупинки, а потім поїхав з нами на вольєр», - пише волонтер.

За словами Катерини Дорош, у пса є слід від нашийника, ймовірно, собаку залишили і шукати його не збираються.

«Просто страшно подумати, щоб було, якщо б його не почув цей чоловік.  Собака виявилася в пастці і була приречена на болісну смерть. Але тепер все добре», - зазначила Катерина Дорош. 
image
image

Фото Катерини Дорош з соцмережі Фейсбук 

Переглядiв: 3273