У Ковалівському парку нагородили переможців «Дитини року» (ФОТО)

01.06.2017 12:37
image

У обласному центрі в Ковалівському парку відбулося нагородження дітей у рамках конкурсу «Дитина року» сьогодні, 1 червня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, найкращі школярі отримали нагороди від представників міської влади. Організовував захід міський відділ сім’ї та молоді.  

Так, премію «Дитина року» отримали 10 номінантів. Зокрема, були визначені переможці у номінаціях «За досягнення у навчанні» - Олена Єделькіна, учениця школи «Вікторія-П»; Віталій Пахолівецький, учень ліцею №8; «За спортивні досягення» - Андрій Тихий, учень Кіровоградського колегіуму та Аміна Булах, учениця школи №1. Перемогу у номінації «За творчі досягення» отримали Софія Черненко, учениця музичної школи №1; Карина Макарук, учениця педагогічного ліцею; Катерина Давид, учениця кіровоградської музичної школи №3; Дар’я Нікітіна, учениця школи №26. Нагороду у номінації «За розвиток дитячого громадського руху» отримали Дар’я Сустрєтова, вихованка Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості і Анна Волохова, учениця школи №32.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 3953