У Ковалівському парку запрацював канатний парк (ФОТО)

27.05.2017 12:17
image

У Кіровограді на території Ковалівського парку відбулося урочисте відкриття канатного парку, який працюватиме протягом літа, сьогодні, 27 травня. Про це повідомляє DOZOR.

З нагоди відкриття сучасних атракціонів до Ковалівського парку завітали десятки родин з дітьми, які вже випробували нові для них розваги.

«Обрали саме Ковалівський парк, щоб долучити до цих розваг якомога більше людей. Для Кіровограда такий парк - це ноу-хау. Ідея щодо його створення  у мене виникла давно. Дивлячись на парки такого спрямування, захотілося створити подібний у нашому місті. В першу чергу це потрібно нашим дітям, щоб вони займалися спортом, а не сиділи вдома і не грали постійно за комп’ютерами. У нашого парку є своя "родзинка", є багато цікавих конкурсів та різних варіацій спортивних навантажень для усіх вікових категорій», - розповідає ініціатор створення парку, підприємець Олександр Прядун.

За його словами, канатний парк передбачає безкоштовні розваги для наймолодших гостей, а також платні екстремальні розваги для старших дітей  та дорослих.

«Тут є лінія для зовсім маленьких дітей – ‪від 3 до 6 років, вона безкоштовна. У цій зоні за дітей відповідатимуть батьки. Також тут є дитяча лінія, юніорська та доросла лінія. У цих розважальних зонах за безпеку відповідатимуть інструктори, гостям видаватимуть професійне спорядження європейського зразка. Для дорослих тут облаштовані по-справжньому екстремальні конкурси та корисне фізичне навантаження», - зазначає засновник канатного парку.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4731