У кропивницькій дитячій академії відкрилася виставка 5-річного вихованця (ФОТО)

07.07.2023 14:49

У кропивницькій дитячій академії "Smart Вулик" відкрили виставку виробів з модуліну 5-річного Мірона Краснова. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

«Мірон навчається у нас вже рік. І десь місяців три-чотири тому він почав цікавитися ліпленням з пластиліну та модуліну. Весь вільний час він цим займався.  Його батьки також говорили, що вдома він старається створювати різноманітних персонажів, тобто це його захоплення. Щодня він дарував створені своїми руками іграшки друзям та вихователям. І щоразу вироби виходили дедалі кращими. Тому ми запропонували йому створити виставки. До цього дитина поставилася дуже серйозно і з захопленням. Він продумував ідею цієї виставки і назвав її «Crazy Town» - герої тут, як вигадані ним, так і реальні. Таким хобі Мірон проявляє себе», - керуюча закладом "Smart Вулик" Наталія Паламарчук.

За словами Наталії, усі вихованці академії – талановиті та творчі, але кожен – у своїй стихії. Багато дітей мають здібності до хореографії, малюванні, гімнастиці та інших видах творчості. Тож у майбутньому керівництво академії планує створювати подібні виставки або ж заходи, присвячені творчості дітей.

Переглядiв: 1339