У Кропивницькому 300 майбутніх поліцейських склали присягу на вірність Україні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

26.10.2022 14:27

У Кропивницькому 300 курсантів – першокурсників Донецького державного університету внутрішніх справ склали присягу на вірність Україні сьогодні, 26 жовтня. Захід відбувся за участю міністра МВС України Дениса Монастирського. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, виш змінює своє місцезнаходження вже вшосте, тож немісцеві курсанти пройшли складний та довгий шлях до того, щоб почати своє навчання у цьому місті. 

«Вітаю вас, шановні курсанти, керівництво міста та області. За останні 8 місяців в мене небагато було урочистих важливих моментів. Але сьогодні саме такий.  Я знаю, що ваш освітній заклад вже вшосте змінює свою дислокацію. І саме тому я приїхав сюди до вас, щоб відзначити кожного з викладачів, кожного з курсантів, кожного з тих, хто доклав зусиль, щоб цей вищий навчальний заклад дійсно залишився і забезпечив собі звання ВНЗ. Щоб присяга, яка прозвучала сьогодні залишилася у вас на все життя у серцях – у дівчат і хлопців, які сьогодні присягнули на честь і славу захищати Україну. Це надзвичайно особливо, зважаючи на те, що ви пройшли довгий шлях, щоб потрапити сюди, в це місто і проголосити слова присяги. Пам’ятайте їх усе життя!» - звернувся до курсантів Денис Монастирський.

Міністр додав, що воєнний час показав, що система МВС показала себе належним чином та проявила себе хребтом правоохоронної системи держави.

Переглядiв: 3985