У Кропивницькому 39-річного чоловіка викрили на продажі наркотиків

08.07.2024 13:41

У Кропивницькому викрили 39-річного міцевого жителя на торгівлі наркотиків. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Зловмисник здійснював збут наркотичних засобів та психотропних речовин із допомогою одного з месенджерів та шляхом розміщення так званих «закладок».

Під час проведення обшуку за місцем проживання кропивничанина правоохоронці виявили та вилучили психотропну речовину – PVP, понад 30 готових  «закладок», приладдя для фасування, електронні ваги, зіп-пакети, ізолюючі стрічки.

За попередніми даними, орієнтовний дохід від незаконної реалізації наркотиків за цінами «чорного ринку» складав 80 тисяч гривень на місяць.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Стосовно нього судом обрано запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 101 тисячі гривень.

Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Переглядiв: 257