У Кропивницькому цілодобово працюють мобільні поліцейські пункти підтримки та обігріву (ФОТО)

15.12.2022 13:31

На території обласного центру додатково розпочали роботу два об'єкти, де громадяни мають можливість зігрітися чи підзарядити гаджети у період відключення електропостачання. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

"Мобільний поліцейський пункт підтримки та обігріву розташовано по вулиці Вокзальній і наближено до приватного житлового сектору та багатоповерхових будинків. Ще один такий пункт запрацював на території спального мікрорайону Попова. Кожен із них може одночасно вміщати до 50 осіб.  Обидва об'єкти наближено до житлових масивів, щоб люди у разі потреби могли швидко до них дістатися. Тут створено всі необхідні умови, щоб зігрітися, попити чаю, зарядити мобільні пристрої. Поліцейські чергують у пунктах цілодобово і готові надавати громадянам необхідну допомогу", - зазначив начальник управління превентивної діяльності поліції області Володимир Кальядт.

Загалом на території Кіровоградщини функціонує 27 стаціонарних пунктів підтримки у поліцейських підрозділах. Вони облаштовані в трьох адмінбудівлях поліції обласного главку, Кропивницькому районному управлінні, 3 районних відділах та 18 відділеннях, управліннях патрульної поліції та поліції охорони в області, управлінні стратегічних розслідувань в Кіровоградській області ДСР Національної поліції та у приміщеннях поліцейських станцій.

Пункти функціонують у цілодобовому режимі. Всі вони обладнані електрогенераторами, тож у період відключень електроживлення лишаються з електропостачанням та зв’язком.

Поліцейські регіону також продовжують нести службу в пунктах незламності, облаштованих обласною військовою адміністрацією та управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій.

До забезпечення публічної безпеки та порядку залучається додаткова кількість патрульних нарядів. Правоохоронці готові до несення служби у період блекауту та закликають громадян у разі необхідності негайно звертатися для отримання необхідної допомоги.

Переглядiв: 687