У Кропивницькому дорожників привітали з професійним святом (ФОТО)

27.10.2023 12:29

У Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника сьогодні, 27 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

До вітального слова долучився голова ОВА Андрій Райкович.

«Шановні дорожники, автомобілісти! Є професії, які незалежно від часу користуються надзвичайно великою повагою та потребою від суспільства. Дорожнє будівництво було та буде надзвичайно важливим та стратегічним! Дороги – артерії економіки, логістичні шляхи, які дають можливість державі правильно розвивати ті чи інші території. Немає дороги - немає життя. Ми безмежно вдячні вам за те, що ви будуєте дороги: сучасно, якісно, на десятки років. Ми безмежно вдячні тим професіоналам, які користуються цими дорогами: везуть господарські та гуманітарні вантажі і доставляють їх вчасно, - зазначив Андрій Райкович. – Ми вдячні всім водіям, які працюють на різних напрямках господарювання: комунального, медицини, пасажироперевезення, водіям спеціалізованої техніки. Вдячні механізаторам агропромислового комплексу, адже це ті люди, які забезпечують нам перемогу, а це також битва за врожай. Кожен ваш рейс – це внесок  у нашу перемогу!».

Після вітальних слів відбулася церемонія нагородження. Зокрема, почесну грамоту ОВА отримав Володимир Романенко – начальник відділу державного нагляду Державної служби України з безпеки на транспорті. Грамоту ОВА отримали Віталій Самойленко – тракторист Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України», Микола Федорчук – машиніст Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України», Борис Кожухар – машиніст КП «Теплоенергетик», В’ячеслав Керман – власник ТОВ «ЛЕГІОН-АВТО 2000»,  Василь Овчаренко – тракторист КП «Універсал 2005».

Подяки ОВА отримали Євгеній Білявський – токар КП «Електротранс», Валерій Касімов – водій обласного  комунального навчально-курсового комбінату “Аграрник», Юрій Онойченко – водій обласного  комунального навчально-курсового комбінату “Аграрник», Юрій Рябець – робітник з благоустрою  транспортно-господарської служби КП «Електротранс», Сергій Сазонов – електромонтер КП «Електротранс».

Переглядiв: 671