У Кропивницькому філармонія презентує концертну програму «Територія дитинства»

23.05.2023 17:07

У Кропивницькому у залі обласної філармонії відбудеться грандіозна концертна програма «Територія дитинства» у середу, 1 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Як повідомили у філармонії, у заході візьмуть участь дитячі творчі колективи міста та солісти філармонії. Зокрема, учасниками концерта стануть вихованці народного художнього колективу України театру танцю «В гостях у казки», народного хореографічного ансамблю «Пролісок» КЗ «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради», народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Час Пік» та народного художнього колективу студії вокального мистецтва «Антарес» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, Dance Studio Ірини Давидяк та зразковий аматорський колектив – студія хореографічного мистецтва «Авангард» будинку культури ПАТ «Науково-виробниче підприємство «Радій».

Концертна програма запланована з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та в рамках закриття 32-го концертного сезону обласної дитячої філармонії. На дітей чекає яскраве фойє, де їх будуть пригощати партнери обласної дитячої філармонії соки прямого віджиму «Радішка». Також партнери заходу підготували для всіх учасників концерту та гостей приємні сюрпризи.

У фойє на гостей заходу також  чекатиме неймовірна фотозона.

Переглядiв: 1017