У Кропивницькому колишнього студента-іноземця зобов'язали примусово залишити Україну

14.03.2024 13:23

У місті Кропивницький міграційники виявили іноземця, який вже більше року є колишнім студентом та нелегально перебуває на території України. Про це повідомили у Центрально-Південному міжрегіональному управлінні Державної міграційної служби.

Працівники Подільського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС під час відпрацювання місць можливого перебування іноземців виявили 29-річного громадянина Туркменістану, який у Кропивницькому перебував проїздом. Як з'ясувалось, в Україну він прибув у 2017 році навчатись в одному із вищих навчальних закладів міста Києва. Із вишу іноземця відраховано у січні минулого року. Міграційники скасували йому посвідку на тимчасове проживання і він втратив підстави для подальшого легального перебування в Україні.

За порушення міграційних правил у Подільському відділі ЦПМУ ДМС прийняли рішення про примусове повернення стосовно громадянина Туркменістану та притягнули його до відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП, стягнувши штраф у розмірі 3400 грн.

Іноземець повинен самостійно залишити Україну до 25 березня.

Переглядiв: 348