У Кропивницькому патрульні наздогнали водія-втікача (ВІДЕО)

03.08.2023 11:34

У Кропивницькому патрульні затримали водія автомобіля ЗАЗ-Daewoo, який намагався від них втекти та мав ознаки сп’яніння. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області. 

Поліцейські помітили автівку на вулиці Бобринецький Шлях. На вимогу поліцейських про зупинку його водій не відреагував, а лише пришвидшив рух.

Врешті-решт, патрульні зупинили автомобіль в селі Мар’ївці Кропивницького району. Під час встановлення причин такої поведінки охоронці порядку виявили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. До того ж він вже був позбавлений права керування на 10 років за те, що неодноразово сідав за кермо у стані сп’яніння. Тому посвідчення водія він не мав, як і решти документів на право керування.

Водій категорично відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння, але це ніяк не могло врятувати його від відповідальності.

За скоєні правопорушення на 43-річного мешканця області поліцейські склали: протоколи за ч. 3 ст. 130, ч.1 ст.122-2, ч. 5 ст. 126 та постанову за ч.1 ст.126 КУпАП.

Переглядiв: 1922