У Кропивницькому поліцейські офіцери громад отримали заохочення (ФОТОФАКТ)

29.05.2024 15:42

В обласному центрі поліцейські офіцери громад Кіровоградщини отримали заохочення з нагоди 6-ї річниці з заснування проєкту. Про це повідомили у поліції області, інформує медіапортал DOZOR. 

«Поліцейський офіцер громади» - один із найбільш масштабних проєктів. На Кіровоградщині до його реалізації активно долучилися всі громади, 43 з яких вже обслуговують поліцейські офіцери. З початку поточного року в області запрацювали 11 поліцейських станцій. Дякую колегам за щоденну роботу, завдяки якій громадяни відчувають себе у безпеці, довіряють і впевнені, що у разі потреби їм допоможуть і захистять», - зазначив очільник поліції області Роман Козьяков. 

Загалом із початку року поліцейськими офіцерами громади забезпечено реагування на понад 520 викликів, що надійшли на лінію «102», проведено перевірки за більше ніж 2,7 тисяч звернень громадян.

Безпосередньо поліцейськими офіцерами громад розкрито 157 злочинів, виявлено та задокументовано більше 1 590 адміністративних правопорушень. Правоохоронці провели понад 480 профілактичних заходів в освітніх закладах та серед місцевих мешканців.

Також поліцейські офіцери громади беруть участь у доставленні гуманітарної допомоги, роботі з тимчасово переміщеними громадянами, долучаються до виконання завдань на деокупованих територіях.

Роман Козьяков вручив правоохоронцям відзнаки «За службу державі» та подяки ГУНП в області. Голови відомчих профспілкових організацій Валерій Шевчук і Дмитро Мацібора заохотили грамотами та цінними подарунками – годинниками.

За співпрацю у впровадженні безпекових проєктів та ініціатив голова Онуфріївської територіальної громади Віталій Береза отримав відзнаку «Безпечна громада».

Переглядiв: 1622