У Кропивницькому попрощалися з загиблим лейтенантом-медиком Сергієм Гриценком (ФОТО)

17.06.2023 13:09

В обласному центрі на Далекосхідному кладовищі відбулася церемонія прощання з загиблим лейтенентом – медиком Сергієм Гриценком сьогодні, 17 червня. Про це повідомляє прес-служба міськради, інформує медіапортал DOZOR.

36-річний офіцер, який служив лікарем медичного пункту батальйону морської піхоти, загинув у районі Великої Новосілки на Донеччині.

- З дитинства мріяв про медичну кар’єру, здійснив мрію у дорослому житті. Практикуючий дитячий лікар-травматолог, який покинув своїх маленьких пацієнтів і пішов до війська. Закінчив Запорізький державний медичний університет та інтернатуру Дніпропетровської медичної академії, довгий час працював на велику фармкомпанію Berlin-Chemie. Потім – лікарем у Кропивницькому, в травматологічному відділенні обласної клінічної дитячої лікарні, рятував маленьких українців. На питання: «Чому пішли воювати?», відповів: «А що я дітям скажу, коли вони запитають, де ти, тату, був, коли війна була?». Вдома на нього чекають сім’я, друзі, колеги, - так у квітні написали на сторінці 37-ї окремої бригади морської піхоти про Сергія Гриценка.

Панахиду відслужив капелан Кропивницької єпархії Православної церкви України отець Володимир.

Фото зі сторінки Кропивницької міськради у Фейсбук
Фото зі сторінки Кропивницької міськради у Фейсбук
Переглядiв: 2497