У Кропивницькому презентували світлини загиблого під Бахмутом фотографа-натураліста (ФОТОРЕПОРТАЖ)

30.10.2023 13:32

В обласному центрі відбулося  відкриття виставки фотокартин та благодійний аукціон з продажу робіт відомого фотографа Дениса Кривого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

В експозиції представлено 50 фотокартин з колекції «Краса Бузького Гарду».

Денис Кривий - фотограф-натураліст, лауреат багатьох міжнародних премій. Брав участь у фотовиставках у багатьох містах України: у Івано-Франківську, Києві, Рівному, Ужгороді, Первомайську, Житомирі, Косові. Окремі роботи Дениса зберігаються в приватних колекціях у різних країнах світу. Співпрацював з National Geographic Ukraine та Національним природним парком «Бузький Гард» на Миколаївщині.

Від початку повномасштабного вторгнення чоловік добровільно долучився до лав Збройних сил України. Загинув під Бахмутом, рятуючи побратимів.

За даними Інституту масової інформації, Денис Кривий — 58-й медійник, який загинув внаслідок російської агресії.

«Він був дуже відданий своїй справі і залишив після себе багато неймовірних робіт», - розповідає дружина Дениса Кривого, засновницею благодійного фонду «Сяо» Галина Волгіна.

На відкритті виставки пройшов благодійний аукціон з продажу фотокартин. Всі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу підрозділу, в якому служив Денис Кривий.

Переглядiв: 471