У Кропивницькому приватне підприємство планує звести укриття

06.12.2022 15:20

В обласному центрі на вулиці Преображенській біля будинку №5 ПП «Лайтнінг – Кір» планує звести укриття. Відповідний проект рішення про надання підприємству дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду оприлюднене на сайті міської ради, повідомляє медіапортал DOZOR.

Площа ділянки - 0,0276 га. Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію міської ради з питань екології, земельних відносин та комунальної власності та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Підприємство «Лайтнінг – Кір» створене у 2004 році. Видаленим бенефіціарним власником фірми є Сергій Тарасов. З 2019 року власницею підприємства є Альбіна Леонідівна Паученко. 

Нагадаємо, у 2018 році депутати міськради для цього підприємства змінили цільове призначення земельної ділянки на вулиці на Полтавській між будинками на вулиці Євгена Маланюка, 28 та Полтавської, 32. Раніше земельна ділянка біля заправки БРСМ призначалася для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі. Депутати тоді підтримали зміну цільового призначення ділянки - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Переглядiв: 783