У Кропивницькому призначили нового директора театру

26.09.2023 16:08

Директором-художнім керівником комунального закладу «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л.Кропивницького» призначили Сергія Корнієнка. Про це повідомляє прес-служба обласної ради. 

Згідно з документом, 26 вересня останній робочий день Вячеслава Вандрашека на посаді керівника, а з 27 вересня до виконання своїх обов’язків приступить Сергій Корнієнко.

Нагадаємо, 14 вересня конкурсна комісія одноголосно підтримала кандидатуру режисера Сергія Корнієнка на посаду керівника театру корифеїв.

Сергій Корнієнко народився у 1988 році у Прилуках Чернігівської області. У 2012 році закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого за спеціальністю «режисура драматичного театру». З 2021 року – викладач акторської майстерності у своїй альма-матер. Протягом творчого шляху режисував вистави у Київському молодіжному інтерактивному театрі «МІСТ», Хмельницькому музично-драматичному театрі ім. М. Старицького, у Київському академічному молодіжному театрі тощо. Працював головним режисером в Українському драматичному Малому театрі. Засновник і директор школи акторської майстерності «Euphoria».

Переглядiв: 1052